HomeStiri Mondene Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, deoarece nu voia să își mintă fanii

Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, deoarece nu voia să își mintă fanii

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, deoarece nu voia să își mintă fanii (1) in Stiri Mondene
  • Theo Rose este o artistă extrem de apreciată, a cărei popularitate a crescut foarte mult în ultima vreme.
  • Aceasta a început să strângă o comunitate din ce în ce mai impresionantă de fani în mediul online.
  • Theo Rose a declarat că a refuzat unele contracte de imagine.

Theo Rose este o artistă extrem de apreciată, a cărei popularitate a crescut foarte mult în ultima vreme. Datorită pieselor sale care sunt ascultate de toată lumea și datorită emisiunilor pe care le-a prezentat, aceasta a început să strângă o comunitate din ce în ce mai impresionantă de fani.

Aproape fiecare persoană publică face reclame la anumite persoane, deoarece reclamele din mediul online pot reprezenta o sursă de venit extrem de consistentă. Cu toate acestea, Theo Rose a declarat că le-a refuzat.

Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, deoarece nu voia să își mintă fanii (2) in Stiri Mondene

De ce a refuzat Theo Rose contractele de imagine?

În ciuda faptului că ar fi putut să facă bani frumoși de pe urma lor, Theo Rose a decis să refuze mai multe contracte de imagine, deoarece, conform acesteia, respectivele companii o obligau să mintă cu privire la produsele pe care trebuia să le promoveze.

„Dacă am simțit că un contract mă forța să mint, cumva, refuzam. Ca să îți dau un exemplu, o să îți vorbesc despre produse folosite pentru creșterea sprâncenelor. Eu am sprâncenele dese de când eram copil, ba chiar am mai tăiat din ele între timp, pentru că era prea mult.

Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, deoarece nu voia să își mintă fanii (3) in Stiri MondeneNu am cum să promovez un produs dedicat creșterii sprâncenelor și să le spun oamenilor că sprâncenele mele arată așa datorită acelui produs, pentru că nu e corect”, a spus Theo Rose pentru viva.ro.

„Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”, a mai spus artista.

Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, deoarece nu voia să își mintă fanii (4) in Stiri Mondene

Artista face parte din antrenorii de la „Vocea României”

Noul sezon al emisiunii „Vocea României” se filmează și, pentru prima dată în istoria emisiunii, doi antrenori vor face echipă.

După ce a luat casting-ul, aceasta a fost la doar un pas de refuza scaunul de antrenor, pe motiv că nu are suficientă experiență. Cu toate acestea, Smiley a avut încredere în ea și, prin urmare, cei doi împart același scaun.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed