Dieta fara carbohidrati si zahar in trei etape

DIETE CELEBRE

Dieta fara carbohidrati si zahar in trei etape

Dieta fara carbohidrati si zahar este una dintre cele mai sanatoase diete, pentru ca nu permite înfometarea și asigură necesarul zilnic de nutrienţi. Carbohidraţii sunt principala sursă de combustibil pentru anumite tipuri de celule, precum celulele sistemului nervos şi celulele roşii din compoziţia sângelui. Pentru a ne fi de folos, carbohidraţii sunt transformaţi in glucoză şi glicogen depozitat în ficat şi muşchi, apoi utilizat în funcţie de nevoile organismului. Problema…

Recent Posts

compatibilitate zodii

Recent Posts

Coafuri

 • Coafuri pentru parul scurt

  Coafuri pentru parul scurt

  Cea mai simpla metosa sa-ti aranjezi parul, este sa recurgi la coafuri par scurt. Poti sa alegi dintr-o varietate de coafuri par scurt.

  Read More »
 • Redați strălucirea părului

  Redați strălucirea părului

  Pentru a preveni un păr mat, cel mai bine e să adoptaţi o abordare hands-off când vine vorba de culoarea naturală şi textură. Părul mat poate fi cauzat de folosirea intensive a vopselurilor sau decolorărilor.

 • Cum sa ai un par sanatos

  Cum sa ai un par sanatos

  Te vom invata cum sa ai un par sanatos prin metode naturale si fara mult efort. Trebuie sa stii cum sa ai un par sanatos si frumos.

 • Coafuri de petrecere usor de creat

  Coafuri de petrecere usor de creat

  Acest sezon al vacantei opteaza pentru coafuri de petrecere care sa arate minunat pentru ocazii speciale. Alege coafuri de petrecere usor de creat, pe care le poti obtine acasa, folosind cateva trucuri si sfaturi simple.

 • Vrei o schimbare majoră? Fă-te roșcată!

  Vrei o schimbare majoră? Fă-te roșcată!

  Roscatul profund, roscatul cafeniu sau visiniu si roscatul de Burgundia sunt doar cateva dintre nuantele pe care le poti adopta atunci cand vrei o schimbare majora.

Recent Posts