HomeDiete de slabitCum sa slabesti rapid Scăpați rapid de kilogramele în plus

Scăpați rapid de kilogramele în plus

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/01/Scăpați-rapid-de-kilogramele-în-plus.jpg

Scăpați rapid de kilogramele în plus! Grăsimile provenite din alimentaţie se fixează oricum uşor, iar sub acţiunea estrogenilor, pe coapse, şolduri, fese, genunchi, celulita este suverană. În acest articol, vă invităm să descoperiți metode eficiente prin care puteți slăbi rapid.

Scăpați rapid de kilogramele în plus

Scăpați rapid de kilogramele în plus abordând o dietă adecvată și un stil de viață cât mai sănătos. Iată ce trebuie să faceți pentru a ajunge să arătați așa cum vă doriți.

O dietă potrivită pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus

Este cazul să faceţi unele modificări substanţiale în alimentație. De acum încolo, regimul alimentar va fi unul uşor şi cât se poate de sănătos. Este imperios necesară această măsură pentru a declanşa subţierea stratului adipos, fenomen care va aduce cu sine estomparea celulitei.

Cel puţin o lună, combinaţi dieta cu practicarea unei activităţi fizice, pentru a accelera procesul de slăbire şi a crește masa musculară în partea de jos a corpului. Joggingul, mersul pe jos în pas alert, înotul, ciclismul, gimnastica în apă, în ședințe de cel puţin 40 de minute, de două-trei ori pe săptămână sunt oportune. Dacă nu puteți face sport, vă recomandăm să mergeți pe jos timp de 20 – 30 de minute și să optați pentru forme ușoare de aerobic și gimnastică.

Ca o completare, folosiţi cremele care „topesc grăsimea”, pe care să le aplicați prin masaj energic dimineaţa şi, pe cât posibil, seara, cel putin o luna. Dacă sunteţi pofticioasă ori genul care ciuguleşte între mese, apelaţi cu încredere la ajutorul plantelor care taie pofta de mâncare.

RECOMANDĂRI PRIVIND DIETA

• Mâncați legume şi fructe din belşug. Acestea sunt excelente pentru aportul mare de vitamine energizante, de fibre care produc senzaţia de saţietate. Au un conţinut caloric extrem de redus.

• Scăpați rapid de kilogramele în plus consumând doar grăsimi de origine vegetală. Eliminaţi alimentele cu lipide „ascunse” (mezeluri, biscuiţi, produse de patiserie).

• Adăugați ulei de măsline pe friptură sau în salate, dar renunţaţi la cartofii prăjiţi.

• Zaharuri lente cu măsură. O porţie constând în pâine neagră, de cereale integrale, de paste fierte al dente, orez sau leguminoase, nu poate fi decât benefică.

• Proteine fără multe grăsimi, pentru masa musculară. Alegeţi carnea albă, de pasăre sau de peşte. Mâncaţi câte o bucăţică la fiecare masă, pentru a vă astâmpăra foamea şi a păstra nealterat capitalul muscular.

• Lactate degresate, dar nu mai mult de trei pe zi.

• Fără zaharuri rapide. Nu aveți voie dulceață, bomboane, sucuri de fructe şi nici pâine albă.

Remedii

Următoarele creme şi cataplasme ajută la destocarea adipocitelor și vă pot ajuta să scăpați rapid de kilogramele în plus. Efectul este cu atât mai important, cu cât tratamentul este asociat cu exerciţii fizice.

UNGUENT CU CAFEA

Amestecaţi în crema de masaj o linguriţă de cafea măcinată fin, o fiolă de cofeină, o castană sălbatică pe care ați curăţat-o de coajă şi ați dat-o pe răzătoare, o linguriţă cu extract de iederă. Lăsaţi zece zile la macerat. Masaţi-vă fiecare seară câte 15 minute, folosind acest unguent.

LOŢIUNE DIN PLANTE

Puneţi laolaltă 20 g creţuşcă, 30 g fructe de ienupăr, 10 g frunze de salvie, 10 g din planta numită „trei-fraţi-pătaţi”, 10 g flori de soc. Lăsaţi la macerat, în 700 ml alcool, timp de două săptămâni. Strecuraţi şi turnaţi lichidul în sticle prevăzute cu dopuri. Aplicaţi zilnic, după baie, pe zonele afectate…

CATAPLASME CU IEDERĂ
Și cataplasmele cu iederă vă pot ajuta să scăpați rapid de kilogramele în plus. Faceţi un decoct din 200 g iederă proaspătă la un litru de apă. Fierbeţi amestecul timp de o oră, pe foc foarte mic. Faceţi spălături cu lichidul şi puneţi cataplasme cu planta călduţă pe locurile afectate de celulită.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed