HomeMODA Colectia de toamna Gucci 2014

Colectia de toamna Gucci 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 932 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-toamna-Gucci-2014.jpg

Colectia de toamna Gucci 2014 este una dintre cele mai vibrante de pana acum. Daca pentru multi acesta este un sezon de trecere catre cel rece, pentru Frida Gucci lucrurile merg intr-o directie opusa.

Colectia de toamna Gucci 2014

Designerul provoaca normele in favoare aunor piese remarcabile. Se pare ca o data in plus accentele masculine prevaleaza in sezonul de toamna, daca am judeca dupa optiunile noii colectii.
Colectia pentru toamna 2014 prezinta haine gen toga, jachete din blana, haine scurte sau supradimensionate si chiar piese sport. Desi am crede ca subtilul este cheia, piesele versatile sunt cele care creeaza baza unor tinute aparte.

Colectia Gucci 2014

Colectia de toamna Gucci pentru 2014 include tinute monocrome, dar nici modelele nu sunt ignorate complet. In ciuda faptului ca piesele mai la indemana sau printate sunt evidentiate, modelele geometrice si abstracte se vor dovedi o alegere populara in a doua jumatate a anului 2014.

Chiar si cele mai feminine tinute includ in aceasta colectie o alura extrema: rochii minimaliste, cu lanturi sau cu accente din piele, pentru o alura moderna. Mai mult, pielea de caprioara este materialul utilizat la alte piese din colectie, dand o nota vibranta, trendi.

Gucci 2014

Dar acestea nu sunt singurele optiuni interesante. Si in materie de accesorii se remarca note moderne.

Motivul diamantului este prezent in realizarea gentilor, care au acelasi aspect modern. Casa de moda aduce multe alte influente masculine, in materia incaltamintei, cum ar fi mocasinii. Chiar si ghetutele au un toc mai gros, pentru un plus de confort.

GucciColectia GucciGucci fall 2014Colectia toamna Gucci 2014Gucci colectia 2014Gucci colectia pentru toamna 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed