Home Stiri Brigitte Pastramă, la doar un pas de moarte, în urma intervențiilor estetice

Brigitte Pastramă, la doar un pas de moarte, în urma intervențiilor estetice

autor Mirela
250 views 2 minute timp de citit
  • Brigitte Pastramă a fost asumată și și-a recunoscut, de fiecare dată, toate intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut.
  • De-a lungul timpului, soția lui Florin Pastramă a spus ce intervenții și-a făcut.
  • Brigitte a mărturisit faptul că, din cauza operațiilor, a fost la doar un pas de a-și pierde viața.

Brigitte Pastramă a fost asumată și și-a recunoscut, de fiecare dată, toate intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut. Aceasta a vorbit mereu deschis despre ele, mai ales din cauza faptului că a fost acuzată că a apelat la mult prea multe.

De-a lungul timpului, soția lui Florin Pastramă a spus ce intervenții și-a făcut și a recunoscut că aceste lucruri o ajută să se simtă mult mai bine. Cum fiecare lucru, oricât de bun ar fi, are și consecințele sale, Brigitte a mărturisit faptul că, din cauza operațiilor, a fost la doar un pas de a-și pierde viața.

Brigitte Pastramă era la doar un pas de a-și pierde viața

„De la unele operații, era să mor. Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, a spus aceasta, conform viva.ro.

Brigitte a recunoscut faptul că operațiile estetice au început din cauza faptului că ea nu era sigură pe sine. Un fost partener a înșelat-o, deoarece aceasta nu era pe placul său din punct de vedere fizic, lucru ce a făcut-o pe femeia de afaceri să apeleze la diferite trucuri, pentru a deveni o versiune mai bună a ei.

Soția lui Florin Pastramă a făcut operațiile din cauza unui fost soț

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: «ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea?». Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi.

Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum. Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”, a spus Brigitte, potrivit wowbiz.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies