HomeStiri Mondene Dan Negru a răbufnit, după ce legea a fost încălcată pentru pacienții care suferă de coronavirus

Dan Negru a răbufnit, după ce legea a fost încălcată pentru pacienții care suferă de coronavirus

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 842 views
Dan Negru a vorbit despre proiectele de la Kanal D: „Vrem să continuăm să aducem originalitate” in Stiri Mondene

Dan Negru a reacționat dur, după ce mai mulți pacienți au fost evacuați dintr-un spital pentru a putea fi internați bolnavii de covid. Unii pacienți se recuperau în urma unor intervenții chirurgicale, iar evacuarea lor s-a petrecut noaptea.

Dan Negru a răbufnit, după ce legea a fost încălcată pentru pacienții care suferă de coronavirus in Stiri Mondene

Am făcut o entorsă acum câteva zile, încercând un slam dunk la baschet și un prieten, medic, m-a sfătuit să mă doftoricesc acasă cu varză. Dacă nu-l ascultam, aseară eram vedetă la tv, cu camerele de filmat pe glezna mea. Când ați scos bolnavii pe străzi, i-ați expus camerelor de filmat, încălcând dreptul pacientului la intimitate.

Dan Negru a răbufnit, după ce legea a fost încălcată pentru pacienții care suferă de coronavirus in Stiri Mondene

Am văzut aseară bolnavi lungiți pe tărgi, filmați și fotografiați în direct, în toate pozițiile. Nu erau într-o unitate medicală, erau pe o stradă publică, expuși camerelor de filmat și lipsiți de orice drept la intimitate! „Pacientul nu poate fi filmat sau fotografiat într-o unitate medicală fără consimțământ”. Când luați o pauză de știri, dați pe Netflix, că e „Corabia Nebunilor”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu paragraful din lege care vorbește despre dreptul la intimitate al pacientului.

Dan Negru a răbufnit, după ce legea a fost încălcată pentru pacienții care suferă de coronavirus in Stiri Mondene

Raed Arafat, șeful DSU, a mărturisit că operațiunea s-a efectuat noaptea, deoarece starea pacienților infectați cu noul coronavirus se putea agrava foarte repede, iar pacienții de la Spitalul Foișor au trebui mutați imediat. „De ce s-a făcut această operațiune în timpul nopții – pentru că orice întârziere pentru noi înseamnă că avem pacienți care pot să ajungă la UPU și să nu găsească nici măcar un loc de oxigen acolo. Deci, cu cât UPU se blochează, pacienții pot să rămână chiar în ambulanțe. Aici nu există chiar o planificare de 3-4 zile în aceste situații. Decizia trebuia să fie luată, pentru că se știa că va exista o presiune mai mare pe UPU dacă nu găsim loc pentru acești pacienți”, a declarat Raed Arafat, conform playtech.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed