Home Stiri Lidia Buble reacționează, după ce s-a aflat că Ramona și Răzvan au o relație

Lidia Buble reacționează, după ce s-a aflat că Ramona și Răzvan au o relație

autor Mirela
745 views 2 minute timp de citit

Lidia Buble  revine în atenția publicului, după ce a lansat o nouă piesă. Recent, potrivit celor de la cancan.ro, Ramona Olaru și Răzvan Simion ar forma un cuplu, lucru ce a rănit-o extrem de tare pe artistă. Aceasta a lansat o piesă de dragoste, iar versurile par să vorbească despre fosta relație pe care a avut-o cu prezentatorul de la Antena 1.

„De-aș fi știut când te-am văzut că nu mai vii până diseară,/ M-aș fi prins la pieptul tău atât de strâns, ca pentru ultima oară,/  Și poate pare banal, dar lipsa ta mă ucide ușor/ Mai am atâtea lucruri să îți spun, dar toate vorbele dor”, sunt doar o parte dintre versurile din  noua melodie a artistei.

Surse apropiate colegului lui Dani Oțil le-au spus celor de la cancan.ro că Ramona și Răzvan sunt împreună, după ce au fost surprinși flirtând pe culoarele platourilor de filmare, de mai multe ori. Cu toate că niciunul dintre ei nu a declarat nimic despre acest lucru până acum, fanii emisiunii vor să vadă dacă, într-adevăr, zvonurile sunt adevărate sau nu.

„Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită – fata brunetă – , dar încă mai primește mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin.

Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, au spus persoane apropiate celor doi colegi de platou, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies