Care sunt beneficiile oferite de Vitamina B5 asupra pielii

190

Din cadrul complexului de vitamine B, vitamina B5 se regaseste in multe produse precum creme de corp, lotiuni sau unguente care se aplica pe piele, deoarece are proprietati emoliente, calmante si regenerative, acesta fiind principalul motiv pentru se utilizeaza intr-o serie importanta de astfel de produse.

Vitamina B5

De asemenea, vitamina B5 ajuta la reglarea functiei glandelor care secreta uleiurile corpului si poate mentine nivelul potrivit al acestora. Glandele vor functiona corespunzator, va disparea si acneea, iar cantitatea potrivita de vitamina B5 prezenta in organism poate ajuta si la prevenirea unor alte infectii specifice adultilor.

Utilizarea acestei vitamine are mai multe beneficii pentru piele, printre care si hidratarea si diminuarea pierderii elasticitatii si a catifelarii acesteia…

Beneficii

Vitamina B5 se gaseste des intr-o multime de produse cosmetice care asigura nivelul optim de hidratare si aduce mai multe beneficii pielii. In plus, acest tip de vitamina are si proprietati antiinflamatorii si este potrivita pentru tratarea arsurilor cauzate de razele soarelui.