Home Diete de slabitCum sa slabesti rapid Nu adoptați o alimentație dezechilibrată

Nu adoptați o alimentație dezechilibrată

autor Elena Yvette
1k views 2 minute timp de citit

Orice regim dezechilibrat dă rezultate doar pe termen scurt. O alimentaţie monotonă diminuează apetitul şi perturbă metabolismul. De aceea, imediat după revenirea la vechiul mod de hrănire, kilogramele reîncep să se adune. În plus, riscul carenţelor este extrem de mare adoptând astfel de regimuri. E bine să ştiţi că nu există alimente bune şi alimente rele.

Nu adoptați o alimentație dezechilibrată

Pentru a slăbi fără a vă afecta în vreun fel sănătatea, trebuie să mâncaţi din toate câte puţin. Prin urmare, alegeţi carnea de pui sau de vită, ouăle, peştele şi produsele lactate, care furnizează organismului proteine de cea mai bună calitate, indispensabile funcţionării optime a muşchilor.

Nu uitaţi de pâine integrală, cereale pe care este bine să le consumaţi în cantităţi mai mici, dar care sunt utile pentru conţinuturile de zaharuri lente şi fibre. Fructele şi legumele sunt o sursă importantă de vitamine şi fibre.

De asemenea, materiile grase, de tipul untului sau uleiului vegetal, sunt bune în cantităţi limitate, căci conţin acizi graşi esenţiali şi unele vitamine, toate deosebit de importante pentru buna funcţionare a corpului.

Produsele lactate nu trebuie să lipsească de la nici o masă, căci constituie principala sursă de calciu a organismului…

Doar zaharurile rapide, ascunse în produsele de patiserie şi alcool, de exemplu, nu sunt indispensabile. Le puteţi consuma din când în când, pentru propria plăcere, însă cel mai bine este să le evitaţi.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies