Nefrologie

Nefrologie boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru nefrologie.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Hipertensiunea arteriala afecteaza sanatatea rinichilor

Afectiunea rinichilor nu afecteaza pacientul in niciun fel atunci cand se afla in stadiile incipiente, si daca este depistata timpuriu nu va mai fi nevoie ca bolnavul sa ajunga la dializa sau chiar transplant renal.

Tratament pentru cistita

Femeile care poarta o sarcina, au ajuns la menopauza si sunt active din punct de vedere sexual au mai multe sanse sa fie afectate de cistita.

Alimentatia potrivita pentru persoanele care fac dializa

Daca urmezi un tratament cu dializa nu trebuie sa faci excese alimentare si nici sa mananci acelasi tip de mancare pe o perioada mai mare de timp.

Bauturile dietetice afecteaza rinichii

Trebuie mentionat faptul ca bauturile dietetice, la care apeleaza de cele mai multe ori persoanele care tin la silueta, pot sa dauneze sanatatii, daca sunt consumate in cantitati ridicate.

Cum putem scăpa de pietre la rinichi fără intervenția medicului

Cu siguranță nimănui nu îi face plăcere să facă vizite medicului și, de aceea, oamenii preferă uneori să găsească leacuri naturiste împotriva bolilor. Chiar și atunci când vine vorba de tratarea pietrelor apărute la...

Tratament pentru pietre la rinichi cu unde soc

Din fericire in ziua de azi exista mai multe tehnici noi care inlatura aceasta „afectiune”, iar una dintre ele implica un tratament pentru pietre la rinichi cu unde soc.

Hipertensiunea este daunatoare rinichilor

Hipertensiunea creste sansa aparitiei bolilor si insuficientei renale daca nu este tratata cat de rapid posibil. Astfel, cand suferi de diabet se recomanda evaluarea functiei rinchiului.

10 semne că ai pietre la rinichi

Pietrele la rinichi se dezvoltă în timp și nu apar de pe o zi pe alta, de aceea este indicat să cunoști care sunt simptomele apariției lor.Foarte multe persoane ajung să trateze această afecțiune...

Cercetatorii sunt la un pas de a face rinichiul artificial

Suntem in era tehnologiei, iar acest lucru este confirmat de cativa cercetatori de la Universitatea California din San Francisco, ce sunt la un pas de a face rinichiul artificial care se implanteaza si nu...