Ion Țiriac, remarci la adresa Simonei Halep: „În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace”

Share

  • Ion Țiriac a făcut mai multe remarci la adresa Simonei Halep.
  • Acasta a punctat că sportiva a avut parte de reușite remarcabile până acum.
  • Miliardarul susține că o mai mare atenție acordată fizicului ar fi ajutat-o mai mult pe Simona Halep.

Ion Țiriac a spus de mai multe ori cât de mult o apreciază pe Simona Halep ca sportivă. Cu toate acestea, omul de afaceri nu este foarte mulțumit de felul în care lucrurile au început să decurgă în ultima perioadă.

Miliardarul a declarat că Simona ar fi putut să aibă mult mai multe reușite, dacă aceasta s-ar fi îngrijit mai mult de fizicul ei. Pentru ca acest lucru să fie înțeles așa cum trebuie, omul de afaceri a dat și câteva exemple concrete.

Ce a spus Ion Țiriac despre Simona Halep?

„Nu pot s-o compar cu Nadal, pentru că e un pic diferită treaba…să aibă grijă de fizic, că de acolo i se trage absolut tot ce i se trage! Nu pot să am o părere calificată, pentru că n-am văzut-o cum arată fizic, n-am văzut nici cum arată tehnic în momentul de față. Practic, nu știu ce fel de strategii mai are în jocul ei, unde stă pe teren, cum se găsește.

Și, apoi, cu tot respectul, Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază. Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona. O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

Sportiva și Toni Iuruc vor face cununia religioasă toamna aceasta

Conform fanatik.ro, petrecerea va avea loc la Cazinoul Sinaia, unde aproximativ 300 de persoane vor veni. Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a declarat că cei doi vor face cununia religioasă la finalul lunii noiembrie.

Anul trecut, cei doi au făcut cununia civilă și, acum, se pregătesc să oficializeze ultimul pas din acest punct de vedere. Cu toate acestea, mai multe detalii nu au fost oferite, deoarece au preferat să păstreze discreția.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news