HomeStiri Mondene Teo Trandafir a ajuns la greutatea dorită. Iată cum a reușit! „Două săptămâni jumate am băut numai…”

Teo Trandafir a ajuns la greutatea dorită. Iată cum a reușit! „Două săptămâni jumate am băut numai…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Teo-Trandafir-a-ajuns-la-greutatea-dorita.-Iata-cum-a-reusit-„Doua-aptamani-jumate-am-baut-numai...”.jpeg

Teo Trandafir, în vârstă de 51 de ani, face parte din rândul celor mai îndrăgite prezentatoare TV din showbizul românesc. Aceasta este cunoscută totodată și deoarece în trecut a avut probleme cu greutatea. După ce a încercat numeroase diete care, din nefericire, nu i-au oferit rezultatele pe care le aștepta, Teo a recurs la o măsură specială ce a presupus o schimbare majoră în stilul său de viață.

Teo Trandafir a ajuns la greutatea dorita. Iata cum a reusit! „Doua aptamani jumate am baut numai...” in Stiri Mondene

În urmă cu câțiva ani, cunoscuta prezentatoare TV a optat pentru o operație de micșorare a stomacului, iar în urma acesteia a reușit să elimine 63 de kilograme. Stilul său de viață s-a schimbat extrem de mult după această intervenție, întrucât a fost nevoită să țină un regim specific ce este strict.

Aceasta a oferit detalii despre acea perioadă, a menționat care sunt condițiile în care se permite operația de micșorare a stomacului și a explicat în ce a constat regimul pe care l-a ținut după intervenție.

„Aș recomanda această operație și altor persoane care au probleme cu greutatea, dar trebuie să aveți reale probleme, pentru că nu este o operație estetică, este o intervenție medicală. Trebuie să suferi de obezitate sau de obezitate morbidă și e bine să nu mori.

Minunat este să respecți un regim hidric, timp de două săptămâni după intervenție. Adică două săptămâni jumate am băut numai apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, adică numai zeamă, după care, încet-încet, supă cremă. Încet-încet am învățat să mi le fac singură, după care am trecut pe hrană solidă. Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că, de exemplu, dintr-o ceafă de porc mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine, că doar nu ești nebun.

Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place…

Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, o bag pe gât, am urcat în mașină și, când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă, Bobiță, și la frigider nu mai poți să te întorci”, a declarat Teo Trandafir pentru Avantaje.

Sursa: anamaria-vasile.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed