Retete INTERNATIONALE

Salata de spanac in stil grecesc

Salata de spanac in stil grecesc

Salata de spanac in stil grecesc reprezinta o alegere minunata si sanatoasa pentru gustare, dar poate fi consumata si drept garnitura. Salata de spanac in stil grecesc este o sursa de vitamine si nutrienti, intrucat are in componenta si vlastari de mazare, migdale, avocado, lime si alte ingrediente sanatoase. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru 4 portii. Ingrediente pentru ...

Read More »

Paste cu ciuperci și Mascarpone

Paste cu ciuperci și Mascarpone

Pastele cu ciuperci și Mascarpone reprezintă o alegere foarte bună pentru masa de prânz sau cină, deoarece sunt ușor de preparat și au un gust foarte bun. Pastele cu ciuperci și Mascarpone sunt gata în circa o oră. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste cu ciuperci și Mascarpone 350 g de paste 450 ...

Read More »

Salată de castravete cu chili și mărar

Salată de castravete cu chili și mărar

Salata de castravete cu chili și mărar are un gust picant și este ușor de preparat, intrucât necesită doar câteva ingrediente. Salata de castravete cu chili și mărar poate fi servită ca atare, dar se consumă cel mai bine cu pește rece (de exemplu, somon) sau carne de pui. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente ...

Read More »

Ardei umpluti cu taitei

Ardei umpluti cu taitei

Ardeii umpluti cu taitei se prepara usor si sunt perfecti pentru masa de pranz sau pentru cina. Ardeii umpluti cu taitei reprezinta o combinatie savuroasa, usor de digerat. Va prezentam cum puteti pregati sase bucati. Ingrediente pentru ardei umpluti cu taitei: 6 ardei grasi de orice culoare 230 g taitei 2 lingurite de ulei extravirgin de masline 2 lingurite de capere, ...

Read More »

Lasagna, rețetă originală italiană

Lasagna, rețetă originală italiană

Preparat cu o mare vechime printre locuitorii latini, lasagna este un fel de mâncare apreciat prin toate restaurantele cu specific italian. Combinaţia dintre paste, sos de carne, tomate şi Mozzarella face din acest preparat o adevărată desfătare culinară. Timp de preparare: 2h 15 min Ingrediente Ingrediente de bază: o cutie de foi şi Parmezan ras şi/sau Mozzarella Pentru sosul de ...

Read More »

Carne de pui cu măsline și migdale

Carne de pui cu măsline și migdale

Carnea de pui cu măsline și migdale este o mâncare condimentată, care este gata în circa 30 de minute. Carnea de pui cu măsline și migdale are un gust bogat în arome care amintesc de bucătăria spaniolă. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru carne de pui cu măsline și migdale: 4 bucăți de carne ...

Read More »

Salată în stil libanez

Salată în stil libanez

Salata în stil libanez este sănătoasă, aromată și se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Salata în stil libanez este gata în circa 15 minute și se prepară ușor, din ingrediente care se găsesc la supermarketuri. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru un bol mare. Ingrediente pentru salată în stil libanez: ½ cană ...

Read More »

Rondele de legume la cuptor

Rondele de legume la cuptor

Rondele de legume la cuptor este o reteta gustoasa, cu specific frantuzesc, destinata mesei de pranz sau cinei. Rondelele de legume la cuptor sunt foarte sanatoase si diversificate. Puteti consuma acest fel de mancare atat simplu, cat si drept garnitura la o friptura. Ingrediente pentru rondele de legume la cuptor: 450 g cartofi medii 560 g rosii medii, proaspete 350 ...

Read More »

Somon cu pesmet aromat

Somon cu pesmet aromat

Somonul cu pesmet aromat este o rețetă savuroasă pe care o puteți prepara cu ușurință pentru prânz sau cină. Somonul cu pesmet aromat este gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții. Ingrediente pentru somon cu pesmet aromat: 520 g file de somon 1+½ linguriță de muștar Dijon ½ linguriță miere 2 ...

Read More »