Orl

Orl boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru orl.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Sinuzitele

Sinuzitele se produc in situatiile in care sinusurile persoanei in cauza se irita sau se umfla. De cele mai multe ori, infectiile de acest tip, sinuzitele, sunt consecintele unor raceli sau ale unor crize...

Faringita virala: complicatii produse de infectie si tratament

Faringita virala reprezinta boala infectioasa care produsa de agresiunile unor virusuri cu potential patogen asupra mucoasei faringelui.

Sinuzita – cauze si tratament

Infectia membranei mucoase ce captuseste interiorul foselor nazale si sinusurile se numeste sinuzita. In momentul in care membrane mucoasa este inflamata, drenajul fluidului din sinus se blocheaza si duce la durere severa si presiune in sinusuri.

Rinoreea (secretia nazala)

Rinoreea reprezinta scurgerea de materii fluide cu consistenta mucoasa din nas. Aceasta scurgere reprezinta simptomul comun pentru mai multe boli si afectiuni, chiar daca de cele mai multe ori este de o gravitate usoara.Exista...

Otoscleroza – investigatii si tratamente

Cresterea osoasa atipica in urechea medie care poate cauza hipoacuzie care poate conduce la pierderea auzului se numeste otoscleroza.

Traumatismele nasului

Un traumatism al nasului presupune o pierdere sangvina majora sau o obstructie nazala care diminueaza respiratia.

De ce ne pierdem vocea?

Exista persoane care isi pierd foarte des vocea (cantaretii), astfel ca pentru ei este cea mai importanta sanatatea corzilor vocale.

Pierderea auzului

Exista mai multe cauze care duc la pierderea auzului, iar unele dintre ele pot fi un sindrom, cauze genetice sau simpla avansare in varsta.

Ghidul complet pentru igiena orala

Daca ne dorim sa avem un zambet radiant care sa se reflecte si din interiorul nostru, atunci trebuie sa avem o igiena orala riguroasa.Drept urmare, perierea corecta a dintilor, utilizarea atei dentare si folosirea...