Zodiac indian

Zodiacul indian pentru toate cele 12 zodii. Caracteristicile horoscopului indian pentru anul 2018 si 2019.

Zodiac Indian Varsator – Kumbha

Zodiacul Indian pentru zodia Kumbha contureaza cateva asemanari cu horoscopul european. Kumbha va reusi sa aplaneze conflicte si sa faca oamenii din jurul sau sa renunte la certuri.

Horoscop Indian Taur – Vrishabha

Horoscopul Indian al Taurului ne dezvaluie persoane nascute intre 15 mai si 15 iunie. Denumirea Indiana este Vrishabha si ascunde vechi obiceiuri si credinte. Animalul care se afla in umbra acestei zodii este bivolul. Horoscopul...

Zodiac Indian Gemeni – Mithuna

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Mithunei sunt persoane duale, tocmai de aceea, pentru a realiza o legatura cu zodiacul european s-a ajuns la Gemeni.

Zodiac Indian Scorpion – Vrischika

Zodiac Indian Scorpion – sau mai bine spus, zodiacul Indian pentru Vrischika. Ce ascunde al optulea semn zodiacal? Care sunt trasaturile specifice si prin ce ies in evidenta nativii acestui semn zodiacal? Zodiacul Indian al...

Horoscop Indian Berbec – Mesha

Mesha deschide seria celor 12 semne zodiacale. Spre deosebire de horoscopul European, Mesha incepe din data de 15 aprilie si se incheie in 15 mai.

Zodiac Indian Balanta – Tula

Zodiacul Indian pentru Balanta sau, mai bine spus, zodiacul Indian pentru persoanele nascute sub semnul zodiacal al Tulei. Un univers plin de mistere si teorii care s-au potrivit de-a lungul anilor la diferiti oameni. Zodiacul Indian...

Zodiac Indian Capricorn – Makara

Zodiacul Indian al Capricornului suprinde prin anumite caracteristici cum ar fi dorinta excesiva de a munci, dependenta lor fata de job.

Zodiac Indian Pesti – Meena

Zodiac Indian Pesti – sau zodiacul pentru semnul zodiacal Meena. Un univers plin de mistere si teorii care s-au potrivit de-a lungul anilor la diferiti oameni. Lumea Indiei va scoate la lumina anumite trasaturi...

Zodiac Indian Leu – Simha

Zodiacul Indian al Leului cuprinde atat trasaturi fizice, cat si elemente care tin de partea spirituala a persoanelor nascute sub acest semn zodiacal.

Zodiac Indian Rac – Karka

Zodiacul Indian al Racului ne dezvaluie trasaturi specifice acestei zodii. Vom intalni aici persoane extrem de sensibile si profunde.
error: Alert: Content is protected !!