MEDICINA NATURISTA

Lămâile distrug microbii

Lămâile distrug microbii

Bogăţia nutritivă le indică în calitate de tonic general al organismului, graţie aportului important de vitamina C, bioflavonoide şi a factorilor antioxidanţi. Paradoxal, dar lămâia are efect antiacid, fiind indicată in bolile de stomac.

Read More »

Pelinul dulce în combinaţie cu fierul distruge 98% din celulele canceroase

Pelinul dulce în combinaţie cu fierul distruge 98% din celulele canceroase

Artemisininul este o componentă a pelinului dulce, care, în combinaţie cu fierul, poate ucide aproximativ 98% din celulele canceroase în mai puţin de 16 ore. Doar un număr foarte mic de celule normale este distrus în urma acestei combinaţii. În medicina tradiţională, pelinul dulce este folosit pentru a trata febra. Datorită receptorilor de transferină ce facilitează procesul de diviziune celulară, ...

Read More »

Top 10 alimente cu antibiotice naturale

Top 10 alimente cu antibiotice naturale

Numeroase alimente au proprietăţile antibioticelor din farmacii, care luptă împotriva spirochetelor de tipul Lymes sau a ciupercii Candida albicans, şi nu numai. Tocmai de aceea este indicat consumul acestor alimente, care vor combate bacteriile şi ciupercile din organismul dumneavoastră. Cele mai recomandate alimente care au proprietățile antibioticelor sunt: Varza Sulful din varză prezintă puteri vindecătoare. Este bogată în vitamina C, ...

Read More »

Beneficiile hreanului asupra sanatatii: intareste sistemul imunitar

Beneficiile hreanului asupra sanatatii: intareste sistemul imunitar

Beneficiile hreanului sunt cunoscute inca din cultura populara; bunicii nostri il foloseau in diverse licori, pentru a vindeca umflaturile aplicand tot felul de comprese pe baza de hrean. Hreanul nu este doar un excelent ingredient in bucatarie, ci si un medicament miraculos contra diverselor afectiuni. Beneficiile hreanului sunt foarte numeroase, de la antiseptic, pana la anticancerigen. Un ingredient care isi ...

Read More »

Ceapa reduce diabetul

Ceapa reduce diabetul

Ceapa este unul dintre cele mai vechi alimente fiind foarte apreciată chiar de vechii egipteni, ca şi de civilizaţia greco-romană. Există un mare număr de varietăți de ceapă, dar cele mai cunoscute sunt ceapa albă şi cea roşie.

Read More »

Măslinele vă scapă de boli hepatice

Măslinele vă scapă de boli hepatice

Virtuţile tămăduitoare ale măslinelor sunt cel puţin la fel de mari ca cele gastronomice. În vechime, măslinul era venerat, grecii considerindu-l arborele înţelepciunii, iar romanii îl numeau copacul Minervei, căci era aducător de hrană şi, implicit, de sănătate. Măslinul este un arbore intim legat de istoria omenirii, părând să însoțească umanitatea încă din vremea Potopului lui Noe. Dincolo de latura ...

Read More »

Sfecla roșie tratează cu succes anemia

Sfecla roșie tratează cu succes anemia

Sfecla roşie este foarte bogată din punct de vedere nutriţional, însă, din păcate, nu se bucură de o prea mare popularitate. Este momentul să vă revizuiţi această atitudine, căci aveţi multe de pierdut dacă n-o includeţi în alimentaţie.

Read More »
Loading..