Ginecologie

Ginecologie boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru ginecologie.

Nasterea prin cezariana

In timp nasterea prin cezariana, a devenit o metoda care are rolul evitarii complicatiilor materne sau fetale, care nu au cum sa fie evitate printr-o nastere normala.

Ce trebuie sa stii despre ciclul menstrual neregulat

Pana la 40% dintre femeile cu probleme de infertilitate au parte de un ciclu menstrual neregulat alaturie de o ovulatie incorecta.

Adevaruri despre ovulatie

Procesul de ovulatie apare in momentul in care ovarul elibereaza un ovul matur , moment in care mucoasa uterina se va ingrosa spre a fi pregatit in cazul in care ovulul se va transforma intr-un ovul fertilizat

Fertilitatea, afectata sau nu de inaintarea in varsta?

Inainte de a lua decizia de a va forma o familie trebuie sa luati in considerare varsta. Daca la barbati fertilitatea scade dupa varsta de 40 de ani, la femei aceasta apare mult mai devreme, in jurul varstei de 30 de ani.

Remedii pentru candidoza

Candidoza reprezinta infectarea cu „Candida Albicans”,o ciuperca prezenta in cavitatea bucala si tractul digestiv atat la femei(plus vaginul).

Cum poti ramane insarcinata repede?

Chiar daca sunt sarcini concepute dupa un singur contact sexual neprotejat, exista cazuri in care femeile se straduiesc prin varii metode sa conceapa un copil

Reflexoterapia – bolile ginecologice

Zona vaginului se află pe faţa internă a picioarelor, sub maleola internă, în diagonală de la zona reflexogenă a uterului până la zona reflexogenă a vezicii urinare.

Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Pentru o femeie este usor pentru a ramane insarcinata, pentru altele nu, insa este cunoscut faptul ca 1 din 6 cupluri sunt infertile.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Uterul fibromatos – afectiune cauzata de tumori fibromatoase

Uterul fibromatos reprezinta o afectiune cauzata de tumori fibromatoase in interiorul uterului. Tumorile fibromatoase sunt tumori benigne si sunt formate din muschi si tesut conjuctiv din peretele uterin.

Cele mai noi stiri