Ginecologie

Ginecologie boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru ginecologie.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Placeboterapia – simptomele bolilor se reduc cu factorul placebo

Placebo, termen de origine latină, are semnificatia de plăcere şi defineşte o măsură terapeutică fără un raport logic cu boala ce se încearcă a fi combătută.

Remedii pentru candidoza

Candidoza reprezinta infectarea cu „Candida Albicans”,o ciuperca prezenta in cavitatea bucala si tractul digestiv atat la femei(plus vaginul).

Fertilitatea, afectata sau nu de inaintarea in varsta?

Inainte de a lua decizia de a va forma o familie trebuie sa luati in considerare varsta. Daca la barbati fertilitatea scade dupa varsta de 40 de ani, la femei aceasta apare mult mai devreme, in jurul varstei de 30 de ani.

Nasterea prin cezariana

In timp nasterea prin cezariana, a devenit o metoda care are rolul evitarii complicatiilor materne sau fetale, care nu au cum sa fie evitate printr-o nastere normala.

Ce trebuie sa stii despre ciclul menstrual neregulat

Pana la 40% dintre femeile cu probleme de infertilitate au parte de un ciclu menstrual neregulat alaturie de o ovulatie incorecta.

Adevaruri despre ovulatie

Procesul de ovulatie apare in momentul in care ovarul elibereaza un ovul matur , moment in care mucoasa uterina se va ingrosa spre a fi pregatit in cazul in care ovulul se va transforma intr-un ovul fertilizat

Cum poti ramane insarcinata repede?

Chiar daca sunt sarcini concepute dupa un singur contact sexual neprotejat, exista cazuri in care femeile se straduiesc prin varii metode sa conceapa un copil

Reflexoterapia – bolile ginecologice

Zona vaginului se află pe faţa internă a picioarelor, sub maleola internă, în diagonală de la zona reflexogenă a uterului până la zona reflexogenă a vezicii urinare.

Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Pentru o femeie este usor pentru a ramane insarcinata, pentru altele nu, insa este cunoscut faptul ca 1 din 6 cupluri sunt infertile.