Home Stiri Andreea Marin a recunoscut că Ștefan Bănică Junior a avut o amantă: „Durerea infidelității ajunge…”

Andreea Marin a recunoscut că Ștefan Bănică Junior a avut o amantă: „Durerea infidelității ajunge…”

autor Mirela
545 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin a recunoscut, de curând, că, în timpul ultimei sale căsnicii, a trecut prin momente extrem de grele. Aceasta a declarat că a fost înșelată, iar durerea resimțită a fost una extrem de mare. Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească momentul și și-a găsit alinarea în brațele actualului partener.

„Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”, a spus prezentatoarea pentru Antena Stars.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar, mai ales, pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa, ca părinte, că am suportat la rândul meu”, a mai mărturisit prezentatoarea, în urmă cu ceva vreme, potrivit celor de la cancan.ro

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies