Home Stiri Claudia Pătrășcanu i-a dat lovitura de grație lui Gabi Bădălău și a obținut o victorie importantă

Claudia Pătrășcanu i-a dat lovitura de grație lui Gabi Bădălău și a obținut o victorie importantă

autor Mirela
307 views 2 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț încă din anul 2019.
  • Custodia celor doi copii, asupra căreia nu reușesc să se înțeleagă, nu îi lasă să se despartă și în acte.
  • Cu toate acestea, Claudia, recent, a reușit să obțină o victorie importantă.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț încă din anul 2019 și motivul pentru care nu reușesc să încheie acest capitol este reprezentat de copiii lor.

Aceștia nu reușesc să ajungă la niciun numitor comun în ceea ce privește custodia acestora, dar Claudia, recent, a reușit să obțină o victorie importantă.

Claudia Pătrășcanu a câștigat o luptă împotriva lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, în perioada în care a format un cuplu cu Gabi Bădălău, a fost angajată la firma acestuia, având un contract de muncă. Însă, artista susține că nu a primit niciun salariu, așa cum ar fi fost normal.

„Am câștigat litigiul de muncă. (…) Am fost angajată destul, ca să fiu dată afară și ca să mi se poată lua copiii. Pe acest principiu s-a mers: «Hai s-o dăm afară din casă, hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii! Hai să cerem un test psihiatric, că poate o scoatem nebună și îi iau copiii, hai să facem toate strategiile din lume, că poate, poate…!»”, a spus aceasta în cadrul emisiunii ”XNS”.

Omul de afaceri i-a adus mai multe acuzații fostei soții

Gabi Bădălău a declarat că fosta lui soție nu a respectat una din înțelegerile pe care le făcuseră. Mai exact, cei doi căzuseră de comun acord ca cei mici să plece alături de tatăl lor în vacanță, dar, când ar fi trebuit să îi ia cu el, aceasta a refuzat.

Cu toate acestea, Claudia a declarat că, în cele din urmă, Gabi Bădălău a înțeles unde a greșit, dar susține că acest lucru s-a întâmplat mult prea târziu, deoarece acesta făcuse, deja, mai multe afirmații despre cele întâmplate.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies