Home Stiri Claudia Pătrășcanu rămâne fără copii. Care este motivul?

Claudia Pătrășcanu rămâne fără copii. Care este motivul?

autor Mirela
352 views 2 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de aproximativ trei ani, dar nu reușesc să ajungă la un numitor comun.
  • De dragul copiilor și pentru binele lor, aceștia trebuie că comunice.
  • De curând, Claudia a spus că va rămâne fără copii timp de două săptămâni, deoarece micuții vor pleca în vacanță cu familia lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu se înțeleg deloc bine, dar trebuie să ajungă la un numitor comun de dragul copiilor. Cu toate acestea, cei doi încearcă să comunice în limitele în care o pot face, deoarece băieții lor sunt la mijloc.

De curând, Claudia Pătrășcanu a declarat că fostul ei soț a plecat în vacanță și i-a luat cu el și pe cei doi copii ai lor. Deși artista a spus că va profita de cele două săptămâni pentru a se relaxa, aceasta a declarat că va sta cu gândul la ei, deoarece vor fi departe de ea.

Claudia Pătrășcanu va resimți lipsa copiilor

„Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copiii au plecat în vacanță, mâine pleacă în Spania. Îi las în mâinile Domnului. Pleacă cu bunicii și cu toată familia lui Gabi. Pleacă două săptămâni, așa că mă relaxez și eu în acest timp, dar cu gândul la ei”, a spus aceasta la Antena Stars.

Mai mult decât atât, în urmă cu mai bine de o lună, Claudia a plecat în Turcia, la un hotel de cinci stele, alături de copiii ei, unde a stat timp de câteva zile. Aceasta le-a arătat și fanilor ei din mediul online cât s-au distrat și cât de bine s-au simțit cei mici.

Artista susține că fosta ei soacră este responsabilă de eșecul căsniciei

În urmă cu scurt timp, Claudia Pătrășcanu a declarat că mama lui Gabi Bădălău este vinovată pentru eșecul pe care l-au avut în căsnicie. Aceasta a mărturisit că femeia l-a influențat pe fiul ei, deoarece i-ar fi fost teamă cu nu va mai primi atenția lui Gabi Bădălău, deoarece toată ar fi fost îndreptată către ea.

Mai mult decât atât, Claudia susține că egoismul a fost sentimentul predominant care a influențat acțiunile mamei omului de afaceri, iar ea nu a avut ce să facă în acest sens.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies