Home Stiri Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească? Află ce părere are acesta despre actul care unește două persoane

Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească? Află ce părere are acesta despre actul care unește două persoane

autor Bodnar Anca
96 vizualizari
  • Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească

  • Are o relație minunată cu mama fetiței lui

  • Nu ar spune NU unei căsătorii dacă i-ar cere fiica lui

Codin Maticiuc are o relație minunată cu mama fetiței lui, cu Ana Pandeli, și evidențiază asta cât de des posibil, mai ales pe rețelele de socializare.

Cei doi pare că se înțeleg perfect și că au reușit să construiască o relație sănătoasă, clădită pe respect și încredere. Cu toate acestea, se pare că amândoi sunt de aceeași părere, și niciunul nu își dorește să oficializeze asta printr-un act.

„Nu ne plac petrecerile astea”

 „Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost”, a declarat Codin Maticiuc.

Cu toate acestea, Codin Maticiuc declară că nu este împotriva unei căsătorii, doar că nu îi vede rostul. Totuși, el menționează faptul că ar face și acest pas în cazul în care fiica sa, Smaranda, i-ar cere asta, pentru a vedea cum este o nuntă.

„Dacă îmi cere Smaranda, o iau pe mami, să vadă cum este o nuntă”

„Dar nici nu spun NU, că nu e ca și cum sunt împotrivă. Dacă îmi cere Smaranda că visează o nuntă și vrea mai repede, o iau repede pe mami să vadă cum este o nuntă. Ce mare lucru, că nu sunt atât de împotrivă?”, a mai spus Codin.

Codin Maticiun a fost întotdeauna catalogat drept un om doar al distracțiilor, și asta pentru că până acum nu a mai făcut publice detalii personale din viața sa. Totuși, odată cu venirea pe lume a fetiței lui, Smaranda, se pare că a început să își expună mai mult această parte a vieții, iar urmăritorii lui apreciază acest lucru.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies