Home Stiri Cum reușește Adela Popescu să se împartă între Radu și cei trei copii?

Cum reușește Adela Popescu să se împartă între Radu și cei trei copii?

autor Mirela
145 vizualizari
  • Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie mare, așa cum și-au dorit.
  • Cu toate acestea, nu mai au timp pentru relația de cuplu.
  • Creșterea copiilor necesită foarte multă atenție, mai ales că mezinul abia ce a împlinit un an.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au vrut o familie mare, așa că au dus la îndeplinire această dorință. Aceștia au trei  copii, însă nu mai au timp pentru relația de cuplu.

Creșterea copiilor necesită foarte multă atenție, mai ales că mezinul abia ce a împlinit un an. Tocmai din acest motiv, prezența celor doi în viața copiilor este extrem de importantă și nu pot lipsi ori de câte ori își doresc.

Micile momente pe care și le-ar dori să le aibă împreună, de multe ori, ajung să fie doar o dorință neîndeplinită, deoarece trebuie să stea în permanență cu cei trei copii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu mai au parte de momente împreună

„Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre în doi. (…).

Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și șapte luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și, la câteva luni după aceea, am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape doi ani.

Adică nu mai avem timp așa să ne construim relația aceea. Acum, cum prindem câte un pic de timp, printre momente, dar, cu siguranță, suntem ok”, a spus Adela Popescu, potrivit impact.ro.

Prezentatoarea a plecat în Republica Dominicană, împreună cu Cabral

Adela Popescu și Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Aceștia au plecat în Republica Dominicană și anunță un sezon extrem de interesant, așa cum nu a mai fost până acum.

Adela și cabral au plecat în urmă cu doar câteva zile, iar filmările sunt abia la început, ceea ce înseamnă că va mai dura ceva timp până când. Adela va reveni în România.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies