Home Stiri Gina Pistol a plecat din echipa „Chefi la Cuțite”. Iată cine a venit în locul ei!

Gina Pistol a plecat din echipa „Chefi la Cuțite”. Iată cine a venit în locul ei!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 951 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a plecat din echipa Chefi la Cuțite, dar nu pentru mult timp. Aceasta va reveni după ce concediul de creștere a copilului se va încheia, iar locul ei, începând de la primul battle, a fost preluat de Irina Fodor, aceasta fiind noua prezentatoare a emisiunii.

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știți foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre”, a mărturisit Gina în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

„Pentru mine, a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari, încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă, Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări.

Gina a avut grijă să îmi facă un scurt «training» înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele «interne» ale chef-ilor și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor pentru cei de la a1.ro, relatează cancan.ro…

Surse

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies