Home Stiri Iată care este motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu vine cu Felix în România: „Aici e un teren minat”

Iată care este motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu vine cu Felix în România: „Aici e un teren minat”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 761 views 2 minute timp de citit

Mihaela Rădulescu și Felix formează un cuplu de aproximativ șapte ani și, de curând, aceasta a vorbit despre motivul pentru care nu l-a adus pe Felix în România, până în momentul de față.

„Toată populația de «hateri» din România i-a scris lui Felix diverse pe rețelele sociale tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru că s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta”, a spus prezentatoarea de la PRO TV pentru cei de la ciao.ro.

„De șase ani, de la prima lună, ne tot «desparte» lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că, orice aș da, e tot ca ei…

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne «desparte» cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a mărturisit aceasta, în urmă cu doar câteva zile, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies