Home Stiri Iată cum a reușit să dea jos Adda un număr mare de kilograme!

Iată cum a reușit să dea jos Adda un număr mare de kilograme!

autor Buinoschi Andreea
103 vizualizari

Adda a reușit să slăbească extrem de mult în doar o jumătate de an din cauza unor probleme de sănătate pe care la are. Artista urmează un regim alimentar strict și, pe lângă rezolvarea problemelor care au adus-o în acest punct, a reușit să piardă și un număr mare de kilograme.

De când a început regimul alimentar, Adda a dat jos nouă kilograme, ajungând la 55,3 kilograme, și este mai fericită ca niciodată. „-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivită pentru corpul meu”, a spus Adda pe Instagram.

După ce și-a anunțat fanii despre boala pe care o are, artista le-a dat câteva detalii despre dermografism. „Patru luni și ceva cu dermografism. Patru, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic, pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria «care știe leacul suprem». Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă-minune.

Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, daca te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic. Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceeași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună – corpul nostru arată ca o operă de artă!
P.S.1: Mi-au dat două lacrimi când am postat, pentru că mi s-a luat o piatră de pe inimă!
P.S.2: Nu o să vin la nicio emisiune să vorbesc despre asta. Ce am de comunicat, constructiv, o voi face aici sau pe story, pentru oamenii care au nevoie de informații
”, a spus soția lui Cătălin Rizea pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies