Home Stiri Irinel Columbeanu a recunoscut tot. A fost cumpărată Monica Gabor?

Irinel Columbeanu a recunoscut tot. A fost cumpărată Monica Gabor?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 814 views 3 minute timp de citit

În urmă cu 15 ani, apărea informația conform căreia Irinel Columbeanu ar fi cumpărat-o pe fosta lui soție, Monica Gabor, de la proxeneți. Până în acest moment, fostul om de afaceri nu a vrut să vorbească despre acest lucru, însă, în cele din urmă, a decis să facă lumină și în acest caz.

„Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!

Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…

Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată. Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce, pentru mine, este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica să aibă grijă de Irina”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, difuzată la Metropola TV.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a spus fostul afacerist în cadrul unei emisiuni difuzate la televizor, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies