Home Stiri Iulia Vântur spune ce se întâmplă, de fapt, între ea și Salman Khan

Iulia Vântur spune ce se întâmplă, de fapt, între ea și Salman Khan

autor Mirela
318 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mulți ani.
  • Frumoasa româncă s-a mutat în India, pentru a fi alături de pertenerul ei.
  • După multe zvonuri legate de o posibilă despărțire, Iulia a lămurit lucrurile.

Iulia Vântur s-a mutat în India, în urmă cu mai mulți ani, pentru a fi alături de partenerul ei, Salman Khan. Deși relația dintre cei doi merge extrem de bine, foarte multe persoane au spus că Iulia și Salman Khan ar urma să se despartă.

În ciuda faptului că Iulia a negat de fiecare dată aceste zvonuri, iar timpul a demonstrat că nu erau adevărate, ele continuă să circule. Acum, deoarece zvonurile despre despărțire nu se opresc, Iulia a luat atitudine și a spus care este motivul pentru care încă nu s-a căsătorit cu iubitul ei.

Ce spune Iulia despre relația dintre ea și Salman Khan?

„Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…

Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim.

Nu mă mai obosesc. (zâmbește) Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Artista a vorbit deschis despre relația cu Marius Moga

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur a format un cuplu cu Marius Moga. Cu toate că relația dintre ei a fost de durată și lucrurile păreau să meargă foarte bine, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Însă, Iulia Vântur susține că a învățat foarte multe lucruri de la Marius și este recunoscătoare pentru lucrurile care au fost între ei și nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies