Home Stiri Mirela Vaida nu a depășit momentul atacului. Aceasta se teme pentru viața ei

Mirela Vaida nu a depășit momentul atacului. Aceasta se teme pentru viața ei

autor Buinoschi Andreea
89 vizualizari

Mirela Vaida a făcut noi declarații despre stările pe care este nevoită să le experimenteze, după ce, în urmă cu o lună, a fost atacată chiar în timpul emisiunii. Vedeta este extrem de deranjată că femeile vinovate sunt libere și se teme pentru viața sa mai mult ca niciodată.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie.

Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată. Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. (…) Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML”, a declarat prezentatoarea conform celor de la antena3.ro.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, mi-a zis că „după 16 ani o să ies și o să te omor”. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus artista la scurt timp după ce a fost atacată, conform spynews.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies