Home Stiri Oana Roman și Marius Elisei au pus punct căsniciei? „O să-mi văd de drumul meu”

Oana Roman și Marius Elisei au pus punct căsniciei? „O să-mi văd de drumul meu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 835 views 2 minute timp de citit

Ultimele zile ale acestui an aduc cu sine vești mai puțin frumoase. Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună punct căsniciei, iar cea care a făcut anunțul a fost chiar fiica lui Petre Roman.

Pe contul său de Instagram, Oana a postat mai multe filmulețe în care vorbea despre faptul că s-a decis să meargă pe drumul ei și că vrea să își dedice tot timpul creșterii fetiței sale. Totul a început în urmă cu două seri, când aceasta a declarat că a încetat colaborarea cu un anumit brand, urmând ca, a doua zi, să explice și de ce s-a întâmplat acest lucru.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână (…), pentru că m-am implicat foarte mult în acest proiect. Se pare că nu a fost de ajuns.

Eu am considerat că este un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa, drept pentru care nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei. Firma și site-ul au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare.

Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Eu nu mai am nicio legătură cu acest proiect și absolut orice colaborare s-a încheiat.

Practic, nu am avut de ales. Nu a fost alegerea mea, nu a fost decizia mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot. Am făcut-o pentru noi ca familie. N-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. O să-mi văd de drumul meu atât din punctul de vedere al vieții profesionale, cât și al vieții personale. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă, pentru că eu trebuie să mă concentrez să-mi cresc acest copil minunat pe care-l am”, a spus aceasta pe Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies