Home Stiri Raluca Bădulescu și Florin se despart după 13 ani

Raluca Bădulescu și Florin se despart după 13 ani

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 646 views 2 minute timp de citit

Raluca Bădulescu și Florin au decis să se despartă. Cei doi erau împreună de 13 ani și, de șase ani, aceștia sunt căsătoriți religios. Cu toate acestea, despărțirea se pare că a avut loc, iar anunțul a fost făcut chiar de către jurata de la Kanal D.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a spus aceasta pentru Wowbiz.

Raluca Bădulescu a făcut sacrificii, pentru ca nunta să fie așa cum și-a dorit

„Pe vremuri, slănina era cea mai mare bucurie, dar, acum, nu mai mănânc, pentru că vreau să intru în rochiile lui Botezatu. Sincer, eu şi Florin suntem căsătoriţi civil de nouă ani, anul trecut am făcut logodna religioasă. Nu mă tentezi cu mâncarea, că vreau să încap în rochiile lui Cătălin, asta mă va face să renunţ la orice slăninuţe şi prăjiturele.

Eu o să fiu o mireasă cu 20 de rochii. Este prima mea nuntă. Bine că m-am operat ca să încap în toate rochiile. Încă nu am stabilit data exactă a nunţii, dar mai mult ca sigur va fi în septembrie,” a spus aceasta înainte de marele eveniment.

„Timp de opt ani, am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine.

Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies