Home Stiri Raluca reacționează, după ce s-a aflat de noua relație a lui Pepe

Raluca reacționează, după ce s-a aflat de noua relație a lui Pepe

autor Buinoschi Andreea
202 vizualizari

După ce s-a aflat că Pepe are o nouă relație, Raluca Pastramă, fosta lui soție, a avut prima reacție. Aceasta se bucură pentru faptul că artistul are pe cineva și îndeamnă lumea să nu îl condamne pentru alegerea pe care a făcut-o în acest sens.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.

Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei apropieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă, iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi.

Eram prea copilă când am început această căsnicie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am ştiut să manageriez, să controlez anumite situaţii şi lucruri pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproş pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare”, a spus Raluca pentru cei de la playtech.ro.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele.

Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla, nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii Xtra Night Show

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies