Home Stiri Răzvan Simion a spus de ce s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan Simion a spus de ce s-a despărțit de Lidia Buble

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 868 views 2 minute timp de citit

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu de aproximativ un an. Cei noi nu au vrut să dea foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat între ei, iar motivul despărțirii a fost un mister în tot acest timp.

Recent, prezentatorul de la ‘Neața cu Răzvan și Dani a mărturisit că, de cele mai multe ori, persoanele vinovate pentru despărțire sunt bărbatul și mama acestuia. „Întotdeauna într-o despărțire sunt de vină doi: el și maică-sa”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

În timpul relației de aproximativ cinci ani pe care au avut-o, cei doi au mărturisit că s-au gândit la nuntă, dar și la copii, mai ales că Lidia provine dintr-o familie extrem de numeroasă, având zece frați și surori.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare, pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine, pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea”, a fost mesajul prin care Răzvan Simion a anunțat despărțirea de artistă…

Sursa 

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies