Home / SANATATE / sanatatea intima / Chirurgia intimă îmbunătățește viața sexuală

Chirurgia intimă îmbunătățește viața sexuală

Desi disfunctiile sexuale sunt adesea atribuite barbatilor, si femeile pot avea aceste probleme, iar unele dintre ele incearca fel de fel de solutii pentru a le putea „rezolva”, uneori apeland la rejuvenare, intinerire sau modelarea zonelor intime.

Chirurgia intimă

Chirurgia intima poate ajuta la depasirea problemelor care apar in cupluri, din punct de vedere sexual, iar femeile apeleaza adesea la marirea suprafetei punctului G sau clitoroplastie.

Ce este punctul G?

Punctul G este mai degraba zona G, pentru ca aici exista o excibilitate foarte mare, care, de cele mai multe ori, printr-o simpla stimulare, va duce la orgasm. Un medic german, numit Grafenberg, a venit cu aceasta denumire, dupa ce a concluzionat ca la aproximativ 5 cm in vaginul femeii, pe peretele anterior, exista o arie de excibilitate extrema, care uneori genereaza un orgasm, iar sapte din zece femei cred ca este adevarat.

Stimularea punctului G prin injectarea de acid hialuronic

Exista femei la care punctul G nu este usor de „gasit”, asa ca apeleaza la injectarea cu acid hialuronic. Rezultatul acestei interventii va fi vizibil sau, mai bine zis, va fi simtit in cateva zile, fiind mult mai evident la atingere decat inainte. Astfel, in timpul contactului sexual se va produce o excitare mult mai mare si va creste in intesitate orgasmul, fapt care va imbunatati automat viata sexuala.

Frigiditatea tratata prin clitoroplastie

O alta tehnica la care apeleaza din ce in ce mai multe femei, care va duce la imbunatatirea vietii sexuale, este clitoroplastia, o interventie ce are ca efect obtinerea unei expuneri marite a clitorisului, iar zona de excitabilitate va creste, ceea ce va duce si la prelungirea intensitatii orgasmului…

Pentru operatie va fi necesara anestezia locala, iar perioada de vindecare este destul de redusa. Aceste tipuri de interventii vor ajuta, cu siguranta, viata sexuala a cuplurilor, deoarece aceasta va deveni putin mai condimentata.

Loading..