CUM SA SLABESTI RAPID

Invata cum sa slabesti rapid si sanatos cu rezultate vizibile intr-o saptamana. Cum sa slabesti rapid si eficient in mod natural.

Dieta elvetiana

Dieta elvetiana – te ajuta sa slabesti si iti mentine sanatatea

Dieta elvetiana este alegerea perfecta pentru acele femei care vor sa scape de kg in plus intr-un mod rapid si eficient.
dieta doctorului oz

Dieta doctorului Oz – cea mai noua dieta te ajuta sa-ti intri in forma...

Aceasta noua provocare te va ajuta sa-ti intri in forma in numai 2 saptamani. Primul pas care trebuie facut in aceasta noua dieta este remodelarea bucatariei.
slabeste-rapid-si-sanatos

Slabeste rapid si sanatos in 21 de zile cu acest plan care da rezultate

Slabeste rapid si sanatos in 21 de zile cu mult sport si o dieta care da rezultate.Billy Banks jr. a crescut vazand cum tatal lui face Tae Bo-ul cunoscut in intreaga lume. Acum Billy...
motive ca să renunți la zahăr

6 motive ca să renunți la zahăr

Am întrebat specialiștii dacă efectele consumului de zahăr sunt chiar atât de nocive pe cât se spune, și cum poți să îl elimini inteligent.
greutatea ideală IMC

Calculați-vă greutatea ideală în funcție de înălțime

Aţi dori să cunoaşteţi şi,dacă se poate, să atingeţi greutatea ideala. Iată câteva puncte de reper care vă vor face poate să vă gândiţi de două ori înainte de a tinde spre perfecţiunea corporală, care nu este întotdeauna accesibilă.
Piramida Alimentară

Piramida Alimentară – cum o adaptăm la necesitățile noastre

Piramida Alimentară recomandă o serie de „porţii" pentru fiecare dintre categoriile alimentare principale. Numărul adecvat de porţii pentru fiecare dintre noi nu este însă fix.
Dieta cu cafea verde

Dieta cu cafea verde te ajută să slăbești 10 kilograme

Dieta cu cafea verde se numără printre cele mai cunoscute cure pentru eliminarea kilogramelor în plus, datorită eficienței pe care și-a dovedit-o în cazul unui număr foarte mare de persoane care au încercat dieta...
Dieta de atac de 7 zile

Dieta de atac de 7 zile lupta impotriva bolilor si te ajuta chiar sa...

Dieta de atac de 7 zile este un regim alimentar riguros care are ca scop obisnuirea organismului cu un alt stil de alimentatie, dar si de viata.Dieta de atac de 7 zile este foarte...
Cea mai eficientă dietă de slăbit

Cea mai eficientă dietă de slăbit – cum o alegem să dea rezultate

Cea mai eficienta dieta de slabit este acea dieta care se bazeaza pe nevoile noastre. Descopera care sunt factorii care ne ajuta sa slabim.

Dieta germană MAX PLANCK – singura dietă care te ajută să slăbești

Știm bine că noi, femeile, căutăm mereu noi și noi idei, metode și diete de a ne scăpa de acele kilograme în plus care nu ne permit să purtăm hainele dorite. Avem însă teama...

Cele mai noi stiri

error: Alert: Content is protected !!