Briose cu sunculita si cascaval

Briose cu sunculita si cascaval reprezinta o reteta rapida, usoara, ideala pentru o gustare practica intre mese sau pentru un mic dejun savuros.

Ciorba de burta

Ciorba de burta este o reteta care se poate prepara cu burta de vita care nu este prefiarta, spalandu-se bine inainte spre a scoate mirosul, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, dupa care se da in clocot de trei ori, schimband de fiecare data apa.

Pulpe de pui cu linte

Puiul marocan cu linte este o mancare cu tente exotice, o reteta culinara ce imbina aromele clasice cu cele indraznete, imbinand armonios traditionalul romanesc cu cel marocan.

Pui cu quesadilla

Reteta de pui cu quesadilla este un preparat de origine mexicana, ideal pentru un pranz aromat si gustos.

Piept de pui pe jambon

Piept de pui pe jambon reprezinta o reteta culinara deosebita, ideala pentru mesele festive luate in familie, dar si pentru mesele de sarbatori.

Cozonac cu crema de ciocolata

Cozonacul cu crema de ciocolata probabil reprezinta desertul ce nu va fi refuzat de nimeni, nici macar de cei care nu sunt fanii cozonacului tocmai datorita gustului bogat de ciocolata.