Stomatologie

Stomatologie boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru stomatologie.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Dr. Oz te invata cum sa-ti albesti dintii rapid si ieftin acasa

Celebrul doctor Oz vine cu cateva solutii naturale ieftine, pentru cei care nu sunt multumiti de culoarea dintilor si nu au fondurile necesare pentru a face un tratament special.
Scapa de carii acasa! Nu vei crede cât de simplu este!

Scapa de carii acasa! Nu vei crede cât de simplu este!

Cariile sunt neplăcute atât din cauza durerilor pe care le provoacă, dar și din cauza aspectului neîngrijit pe care îl dau danturii.Cui nu îi plac dulciurile? Însă acestea vin însoțite de carii. Vizitele la dentist...

Cum sa iti albesti dintii acasa

Pentru a invata cum sa iti albesti dintii acasa, trebuie sa urmezi aceste sfaturi. Drumul spre dinti mai albi incepe cu o pasta de dinti care albeste. Mai multe feluri de paste de dinti...

Cum scapati de respiratie urat mirositoare

Cunoscută sub denumirea de halitoza, o respiratie urat mirositoare este problema prezenței bacteriilor pe limbă. Descoperiți cauzele și învățați cum să aveți o respirație proaspătă.

Apa de gura lupta impotriva respiratiei urat mirositoare

Noile studii despre cum poti lupta impotriva respiratiei urat mirositoare au numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste apa de gura.

Cum sa previi si sa tratezi problemele gingivale

Dintii sanatosi depind de gingiile sanatoase. Gingiile protejeaza baza dintilor. Daca nu sunt remediate, problemele gingiilor pot cauza pierderea dintilor

15 mituri si realitati despre carii

Citeste randurile de mai jos ca sa afli cum apar cariile, cum poti sa le previi si cum se trateaza. Alimentele acide precum lamaile, sucul de portocale nu porvoaca aparitia cariilor dar pun smaltul dintilor in pericol.

Ce iti distruge dintii?

Dintii sunt destul de duri. Daca sunt ingrijiti corespunzator tin o viata intreaga. Iata care sunt 3 mari amenintari care planeaza asupra dintilor tai. Este bine sa le eviti.

Spala-te pe dinti in mod natural

Afla cum ingredientele naturale si plantele iti pot improspata gura in totalitate. Ingredientele naturale si plantele sunt foarte des folosite pentru ca se cunosc efectele lor.