Zodiac egiptean

Afla ce zodie esti in zodiacul egiptean. Zodiac egiptean pentru: Nil, Osiris, Thoth, Horus, Amon-Ra, Geb, Anubis, Sekhmet, Isis, Bastet, Seth, Mout.

Zodia Geb din zodiacul Egiptean

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Geb din zodiacul Egiptean iubesc viata. Si cand spun ca iubesc viata, ma refer la tot ceea ce ascunde si arata ea.

Zodia Mut din zodiacul Egiptean

Zodia Mut din zodiacul Egiptean surprinde prin emotivitatea de care da dovada si de starile care traduc, de cele mai multe ori, melancolia.

Zodia Sekhmett din zodiacul Egiptean

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Sekhmett din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi extrem de rationale si puternice.

Zodia Bastet din zodiacul Egiptean

Zodia Bastet din zodiacul Egiptean atrage credinte vechi si un intreg univers de superstitii, venite din inima vechilor egipteni.

Zodia Anubis din zodiacul Egiptean

Zodia Anubis din zodiacul Egiptean (9 - 27 mai, 29 iun - 13 iulie) ne dezvaluie un univers vechi de credinte. Oamenii acestei lumi au incercat si au observat, in acelasi timp, ca exista...

Zodia Thoth din zodiacul Egiptean

Zodia Thoth din zodiacul Egiptean ascunde si alte trasaturi pe care oamenii acestei lumi vechi le-au descoperit in urma cu mult timp.

Zodia Horus din zodiacul Egiptean

Zodia Horus din zodiacul Egiptean ne dezvaluie diferite trasaturi si caracteristici ale persoanelor nascute intre 14-28 iulie, 23-27 septembrie si 03-17 octombrie. Vechii egipteni considerau ca exista o legatura stransa intre fenomene ale naturii si intre...

Zodia Isis din zodiacul Egiptean

Zodia Isis din zodiacul Egiptean ne dezvaluie persoane interesante, caracteristici rezultate din studiul vechilor egipteni.

Zodia Osiris din zodiacul Egiptean

Zodia Osiris din zodiacul Egiptean atrage credinte vechi si un intreg univers de superstitii, venit din inima vechilor egipteni.

Zodia Seth din zodiacul Egiptean

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Seth din zodiacul Egiptean se afla intr-un continuu maraton intru gasirea propriei personalitati.
error: Alert: Content is protected !!