RETETE DE MANCARE

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciupercile Pleurotus pané cu muștar reprezintă o rețetă de post rapidă, care se prepară fără dificultate. Ciupercile Pleurotus pané cu muștar sunt foarte gustoase și reprezintă o opțiune potrivită pentru masa de prânz. Ingrediente pentru ciuperci Pleurotus pané cu muștar: 1 kg de ciuperci Pleurotus mari o lingură de muștar 100 g făină 200 g pesmet sau fulgi de porumb ...

Read More »

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmalele cu orez în foi de varză murată reprezintă o mâncare cu specific românesc, foarte apreciată în special în perioada postului. Sarmalele cu orez în foi de varză murată sunt delicioase, ideale pentru o masă sățioasă. Ingrediente pentru sarmale cu orez în foi de varză murată: 1 varză murată de dimensiuni mari, potrivit de sărată şi spălată bine 1 cană ...

Read More »

Paste cu șuncă presată și mazăre

Paste cu șuncă presată și mazăre

Pastele cu șuncă presată și mazăre reprezintă o rețetă culinară bogată în arome, ideală meselor în familie sau cu prietenii. Pastele cu șuncă presată și mazăre este gata în 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste cu șuncă presată și mazăre: 325 g paste 120 g șuncă presată, mărunțită 275 g ...

Read More »

Ardei cu ciuperci si rosii la tava

Ardei cu ciuperci si rosii la tava

Ardei cu ciuperci si rosii la tava reprezinta o reteta de mancare de post, care se prepara foarte repede, cu ingrediente la indemana, o reteta satioasa si aromata. Ardei cu ciuperci si rosii la tava reprezinta o reteta culinara usoara si rapida. Ingrediente pentru ardei cu ciuperci si rosii la tava: 1 lingura ulei de floarea-soarelui 175 grame de ciuperci ...

Read More »

Iahnie de fasole în stil clasic

Iahnie de fasole în stil clasic

Iahnia de fasole în stil clasic este o rețetă de post, cu specific românesc. Acest fel de mâncare este unul simplu, dar foarte apreciat. Iahnia de fasole în stil clasic se poate mânca atât caldă, cât și rece, împreună cu murături sau cu alte acrituri, în funcție de preferință. În perioadele în care se mănâncă de dulce, aceasta se poate consuma ...

Read More »

Supă de legume și fidea

Supă de legume și fidea

Supa de legume și fidea este plină de vitamine, sănătoasă și, nu în ultimul rând, foarte ușor de preparat. Supa de legume și fidea este oricând binevenită. Vă prezentăm o versiune fără carne. Ingrediente pentru supă de legume și fidea: 1 pungă de fidea 2 linguri de ulei 3 morcovi potrivit de mari 2 rădăcini de pătrunjel 2 cartofi 1 ...

Read More »

Branza tofu cu seminte de susan

Branza tofu cu seminte de susan

Branza tofu cu seminte de susan este o reteta pentru un mic dejun foarte gustos, cu putine calorii. Branza tofu cu seminte de susan se prepara usor in tigaie si se asorteaza cu fire de arpagic verde. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru portii. Ingrediente pentru branza tofu cu seminte de susan: 500 g branza tofu 10 g ...

Read More »

Paste cu dovlecei și roșii

Paste cu dovlecei și roșii

Pastele cu dovlecei și roșii reprezintă o rețetă savuroasă, rapidă și foarte ușor de preparat. Pastele cu dovlecei și roșii se prepară din câteva ingrediente și sunt alegerea perfectă pentru masa de prânz. Ingrediente pentru paste cu dovlecei și roșii: paste 3 dovlecei potrivit de mari 10 roșii cherry ½ avocado o ceapă verde câteva fire de coriandru verde 2 ...

Read More »