Dermatologie – venerologie

Dermatologie – venerologie boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru Dermatologie – venerologie.

Cand poate fi daunator machiajul?

Ar trebui tras un semnal de alarma asupra faptului ca machiajul si produsele cosmetice pentru ochi dar si lentilele de contact pot fi cu adevarat periculoase pentru persoanele cu pielea sensibila.

Negii

Negii apar in urma unor afectiuni ale pielii (sau de la sine) si apar de obicei pe talpa piciorului, iar in unele cazuri va fi nevoie de un tratamanent corespunzator.

Dermatita numulara – cauze si simptome

Dermatita numulara reprezinta o eruptie sub forma de scuama, care in timp devine similara cu psoriazisul, in unele perioade fiind mai mult sau mai putin vizibile.

Tratament negi: 9 metode ca sa scapi de ei

Tratamentul pentru negi difera la fiecare persoana, in functie de diagnostic. Exista cateva solutii la care sa apelezi acasa, atunci cand doresti sa iti tratezi negii. Cele mai bune tratamente pentru negi Solutii keratolitice Pentru negii de dimeniuni reduse se recomanda...

Metatarsalgia – simptome si tratament

Metatarsalgia consta in inflamarea si durerea oaselor talpii piciorului si apare de cele mai multe ori la persoanele care aleg incaltaminte neadecvata sau care sunt active din punct de vedere fizic.

Dermatita alergica – cauze si tratament

Dermatita alergica apare in cazul persoanelor sensibile la contactul cu un alergen, fapt care va inflama pielea, iar un tratament 100% sigur rezulta din stabilirea si eliminarea substantelor ce cauzeaza acest lucru; daca nu,...

Cum apar varicele

Venele umflate si dilatate prezente in zona membrelor inferioare pot sa devina observabile, astfel este necesara o simpla prevenire.

Tratament Demodex Folliculorum

Demodex Folliculorum reprezinta un parazit care ataca tenul. Tratamentul Demodex Folliculorum este de lunga durata, iar medicul va poate prescrie diferite metode.

Ce este acidul hialuronic?

Pana in 1934 nu s-a stiut ce este acidul hialuronic, substanta reprezentand un component important al organismului si se creeaza dar si degradeaza mai repede decat multi alti compusi.

Ce trebuie sa stii despre psoriazis?

Psoriazisul reprezinta o boala care, din nefericire, poate fi doar controlata si nu vindecata, prin cateva obiceiuri simple, sanatoase si o ingrijire corespunzatoare a pielii. Este important ca orice persoana sa aiba la cunostinta despre...

Cele mai noi stiri