Dermatologie – venerologie

Dermatologie – venerologie boli, simptome si tratamente. Sfaturi legate de sanatate pentru Dermatologie – venerologie.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Tratamente naturiste pentru cresterea parului

Sunt numeroase tratamente naturiste pentru cresterea parului, insa sa si previna ruperea sau subtierea acestuia. Multe tratamente naturiste pentru cresterea parului pot fi create acasa de catre oricine

Tratament pentru puncte negre

Punctele negre apar de obicei pe fata sau pe umeri, iar igiena adecvata reuseste sa amelioreze conditia. Cel mai bun tratament pentru puncte negre sunt infuziile cu plante medicinale.

Tratament psoriazis cu raze UV

Circa 3% din populatia globului prezinta simptome ale psoriazisului, care este o afectiune ce provoaca leziune rosiatice in fiecare zona a corpului.

Cand poate fi daunator machiajul?

Ar trebui tras un semnal de alarma asupra faptului ca machiajul si produsele cosmetice pentru ochi dar si lentilele de contact pot fi cu adevarat periculoase pentru persoanele cu pielea sensibila.

Negii

Negii apar in urma unor afectiuni ale pielii (sau de la sine) si apar de obicei pe talpa piciorului, iar in unele cazuri va fi nevoie de un tratamanent corespunzator.

Dermatita numulara – cauze si simptome

Dermatita numulara reprezinta o eruptie sub forma de scuama, care in timp devine similara cu psoriazisul, in unele perioade fiind mai mult sau mai putin vizibile.

Tratament negi: 9 metode ca sa scapi de ei

Tratamentul pentru negi difera la fiecare persoana, in functie de diagnostic. Exista cateva solutii la care sa apelezi acasa, atunci cand doresti sa iti tratezi negii.Cele mai bune tratamente pentru negi Solutii keratolitice Pentru negii de dimeniuni reduse se recomanda...

Metatarsalgia – simptome si tratament

Metatarsalgia consta in inflamarea si durerea oaselor talpii piciorului si apare de cele mai multe ori la persoanele care aleg incaltaminte neadecvata sau care sunt active din punct de vedere fizic.

Dermatita alergica – cauze si tratament

Dermatita alergica apare in cazul persoanelor sensibile la contactul cu un alergen, fapt care va inflama pielea, iar un tratament 100% sigur rezulta din stabilirea si eliminarea substantelor ce cauzeaza acest lucru; daca nu,...