Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Cum poate fi tratata singuratatea

Singuratatea este definita de specialisti drept ruperea de cei dragi, de aceea persoanele care sufera de singuratate se izoleaza radical de toti cei din jur.

Ce e depresia?

Depresia vine odata cu diferite manifestari, iar una dintre ele este tristetea. Depresia duce la sinucidere, aproximativ 75% dintre sinucideri au loc datorita acestor depresii.

Sindromul ADHD

Majoritatea persoanelor considera ca sindromul adhd reprezinta o afectiune a copilariei, insa este des intalnita si in randul adultilor.

Simptomele depresiei

Simptomele specifice depresiei nu sunt intotdeauna doar de latura emotionala. Persoanele cu depresie acuza greturi si ameteli.

Cele mai intalnite fobii

Fobia presupune aparitia unui sentiment de frica in cazurile in care o persoana este pus intr-o situatie anume sau intra in contact cu vreun anumit obiect.

Semnele depresiei

Chiar daca semnele depresiei au legatura cu starea emotionala, aceasta afectiune poate sa vina alaturi de manifestari fizice precum diaree, greata sau dureri abdominale.