Endocrinologie-Diabet

Aflați tot ce vă interesează despre Endocrinologie-Diabet. Descoperiți toate informațiile necesare pentru a vă putea trata corespunzător afecțiunile încadrate la Endocrinologie-Diabet. Articole detaliate referitoare la Endocrinologie-Diabet.

Ce ai voie sa mananci cand ai diabet

Ce ai voie să mănânci când ai diabet

Ce ai voie să mănânci când ai diabet și ce sfaturi îți dau doctorii și nutriționiștii.Foarte mulți oameni au început să sufere de diabet, majoritatea dintre aceștia știu ce au voie să mănânce când...

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Solutii pentru diabet si scaderea in greutate

Diabetul provocat de obezitate se refera la un continuu dezechilibru al glicemiei si insulinei care provoaca probleme cu greutatea

Stilul de viata al persoanelor cu diabet zaharat tip 1

Efectuarea exercitiilor fizice sunt foarte importante pentru persoanele afectate de diabet zaharat tip 1, iar in functie de posibilitatile fiecarei persoane.

Problemele sistemului endocrin

Digestia sau reproducerea reprezinta niste functii importante ale organismului, insa fara sistemul endocrin, acestea nu ar putea sa se desfasoare corespunzator.

Diabetul zaharat – simptome

Diabetul zaharat reprezinta o afectiune ce apare din mai multe motive. Diabetul zaharat de tip 1 presupune dezvoltarea cetoacidozei daca nu se administreaza un tratament cu insulina. Acest tip apare de cele mai multe...

Gusa tiroidiana

Gusa tiroidiana se caracterizeaza printr-un volum crescut al glandei tiroide, ce este de mici dimensiuni, in forma de fluture si amplasata in partea anterioara a gatului.

Cum controlam glucoza in caz de diabet zaharat de tip 2

Persoanele care sufera de diabet zaharat de tip 2 trebuie sa cunoasca in mod special diferitele variante prin care isi pot reduce valorile zaharului din sange si nivelul glucozei, avand nevoie de un plan alimentar echilibrat, un stil de viata activ.

Beneficiile reflexoterapiei asupra glandelor endocrine

Tratamentul reflexoterapeutic are efecte benefice în afecţiunile tiroidiene, fiind necesar masajul atât a zonelor reflexogene ale organelor subordonate ca funcţie glandei tiroide.

Alimente permise in diabet

O persoana care sufera de diabet trebuie sa consume alimente permise in diabet cu putine calorii dar bogate in nutrienti, fructe, cereale integrale.