Retete INTERNATIONALE

Paste cu legume

Paste cu legume

Pastele cu legume reprezintă o rețetă ușoară și rapidă, inspirată din bucătăria asiatică. Pastele cu legume sunt o alegere inspirată atunci când aveți poftă de o mâncare condimentată, care este ușor de făcut. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru, până la șase porții. Ingrediente pentru paste cu legume: 230 g paste Soba sau Udon o ceapă mare ...

Read More »

Mâncare de legume asortate

Mâncare de legume asortate

Mâncarea de legume asortate este o rețetă culinară sănătoasă, ușor de preparat, destinată prânzului sau cinei. Mâncarea de legume asortate va fi gata în circa 40 de minute. Puteți consuma această mâncare ca atare sau drept garnitură la fripturi. Ingrediente pentru mâncare de legume asortate: 400 g fasole verde 400 g conopidă 400 g broccoli 300 g ardei gras 200 ...

Read More »

Hummus din dovlecei și castravete

Hummus din dovlecei și castravete

Hummus-ul din dovlecei și castravete este o rețetă de aperitiv gustos, hrănitor și sănătos, care se prepară ușor și repede. Hummus-ul din dovlecei și castravete se poate întinde pe pâine, pită sau se poate mânca împreună cu diverse legume crude; poate fi folosit și ca umplutură pentru diverse alte aperitive. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții ...

Read More »

Paste cu avocado și roșii

Paste cu avocado și roșii

Pastele cu avocado și roșii sunt foarte gustoase și pot fi consumate atât simple, cât și sub formă de garnitură la diverse fripturi. Pastele cu avocado și roșii sunt gata în circa 20 de minute. Ingrediente pentru paste cu avocado și roșii: 230 g paste (de exemplu, paste Capellini) ½ – ¾ dintr-un avocado mare 4 roșii potrivit de mari ...

Read More »

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă este o rețetă de garnitură simplă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Fricassee de conopidă se poate consuma atât proaspătă, cât și reîncălzită, ca atare sau alături de fripturi sau mâncăruri pe bază de fructe de mare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fricassee de conopidă: 1 conopidă mică 2 ...

Read More »

Orez cu năut și mirodenii

Orez cu năut și mirodenii

Orezul cu năut și mirodenii reprezintă o rețetă sățioasă, care face parte din bucătăria orientală. Această mâncare este ideală pentru masa de prânz sau cină. Orezul cu năut și mirodenii este o combinație foarte gustoasă, care este gata în circa 40 de minute și care se poate consuma fie caldă, fie rece. Ingrediente pentru orez cu năut și mirodenii: 125 ...

Read More »