Chirurgie plastica

Informatii legate de doctori, preturi, clinici de chirurgie plastica si reparatorie. Despre Chirurgie plastica daca doresti sa-ti modelezi corpul.

Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Liposuctia – o alternativa pentru indepartarea grasimii

Liposuctia poate fi extrem de utila in indepartarea grasimii in exces prezenta la nivelul coapselor. Interventia presupune introducerea unui dispozitiv in zona tesutului gras dintre tegument si musculatura, astfel fiind imbunatatit conturul corpului. De...

Tratamentul antirid

Tratamentul antirid reprezinta injectarea de colagen sau chiar grasime din propriu oranism in piele, pentru un aspect mai tanar. Unii chirurgi plasticieni utilizeaza chiar materiale sintetice de corectare a ridurilor

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea poate sa se aplice pentru fiecare tip de ten si produce modificari subtile, fara a aparea modificari de culoare ori cicatrizare.

Micsorarea sanilor

Multe femei se plang de dureri sau de alte probleme psihice, din cauza sanilor mari; din fericire, se poate realiza oricand o interventie chirurgicala de reducere a acestora. Totusi, trebuie sa se discute cu medicul specialist...

Totul despre liposucție

Dieta si sportul nu duc la indepartarea depozitelor de grasime si acesta este motivul pentru care tot mai multe aleg sa incerce liposuctia, adica o buna optiune pentru ca depozitele mici de grasime sa fie indepartate.

Istoria operatiilor estetice

Desi in zilele noastre se afla in topul preferintelor la moda, chirurgia plastica nu a fost inventata de vedetele de la Hollywood. Primele operatii de aceasta categorie au fost facute in India, acum 4000...

Implanturile faciale

Implanturile faciale nu promit aspectul perfect si nici nu schimba cu mult trasaturile fetei, insa pot sa imbunatateasca obrajii si buzele.

Operația de ridicare a feselor

Procedura poate sa imbunatateasca forma si conturul feselor si reprezinta o interventie chirurgicala ce presupune indepartarea tegumentului si a grasimii in exces din zona feselor.

Liftingul facial – cele doua metode care dau rezultate

Din fericire in ziua de azi se pot corecta ridurile si pliurile prezente in zona fruntii, care se produc datorita lasarii tegumentului, prin liftingul facial.