Cum scăpați de nevralgii

Termenul de nevralgie desemnează simptomul dureros acut care se resimte pe traiectul unui nerv. Iată remediiie naturale pentru cele mai frecvente localizări ale acestei neplăcute manifestări.

Tratamentul antirid

Tratamentul antirid reprezinta injectarea de colagen sau chiar grasime din propriu oranism in piele, pentru un aspect mai tanar. Unii chirurgi plasticieni utilizeaza chiar materiale sintetice de corectare a ridurilor

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea poate sa se aplice pentru fiecare tip de ten si produce modificari subtile, fara a aparea modificari de culoare ori cicatrizare.

Totul despre liposucție

Dieta si sportul nu duc la indepartarea depozitelor de grasime si acesta este motivul pentru care tot mai multe aleg sa incerce liposuctia, adica o buna optiune pentru ca depozitele mici de grasime sa fie indepartate.

Implanturile faciale

Implanturile faciale nu promit aspectul perfect si nici nu schimba cu mult trasaturile fetei, insa pot sa imbunatateasca obrajii si buzele.

Operația de ridicare a feselor

Procedura poate sa imbunatateasca forma si conturul feselor si reprezinta o interventie chirurgicala ce presupune indepartarea tegumentului si a grasimii in exces din zona feselor.